Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno Spożywczego “BASSO” Sp. z o.o.

201 33-388 Gołkowice Dolne

Opis

BASSO wprowadza na rynek białko w proszku wysokopieniste, stanowiące rewolucję dla branży cukierniczej i piekarniczej. Ten innowacyjny produkt nie tylko umożliwia tworzenie lekkich i puszystych wypieków, ale także oferuje wygodę i spójność, które są kluczowe w profesjonalnym środowisku kuchennym. Białko w proszku wysokopieniste od BASSO to gwarancja doskonałych wyników przy każdym użyciu, bez potrzeby separacji świeżych jaj.

Oferowane produkty:
Produkcja:
Jaja w proszku
Żółtko w proszku
Białko w proszku
Białko w proszku wysokopieniste
Albumina – odcukrzone białko w proszku wysokopieniste
Masa jajowa płynna pasteryzowana
Białko płynne pasteryzowane
Żółtko płynne pasteryzowane
Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno – Spożywczego Basso Sp. z o.o. istnieje od 1991 r. Basso to firma prywatna w całości oparta na polskim kapitale. Na bazie wieloletnich i bogatych doświadczeń oraz kompleksowej wiedzy dotyczącej branży jajczarskiej w 1997 r. stworzyliśmy Zakład Przetwórstwa Jaj, który do dziś jest zlokalizowany w Gołkowicach Dolnych.